Beschrijving

Studio op toplocatie in de Pijp!

Kenmerken
- studio 
- gestoffeerd 
- nette keuken met (inbouw) apparatuur
- nette badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche
- laminaatvloer met vloerverwarming 
- huismeester meermaals per week in het pand aanwezig 

Omgeving 
De rustige Sint Willibrordusstraat is een gewilde straat in de de geliefde Pijp. Deze wijk staat bekend om de vele boetiekjes en de overvloed aan prettige café’s en restaurants. Voor de nodige ontspanning liggen het Sarphatipark en de Amstel op loopafstand, net als het gezellige Van der Helst- en Gerard Douplein met gezellige cafes en terassen zoals Bar Mash, Het Paardje en GlouGlou. Ook de wereldberoemde Albert Cuypmarkt ligt op een paar minuten lopen. 

Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (via afrit S100/108). Er zijn meerdere tramhaltes (tram 3,12, 16 en 24) op loopafstand en in de toekomst kunt u zelfs op de Noord-Zuid lijn opstappen. Parkeren door middel van vergunningensysteem. Op de openbare weg is het betaald parkeren van 9:00 uur tot 24:00 uur. (voor meer informatie kijk op cition.nl). 

Voorwaarden
Per 1 dec beschikbaar. Huursom van € 1300,- exclusief nutsvoorzieningen p/m. Voorschot gas, water en licht € 100,- p/m. Borgsom 2x huursom. Minimale huurperiode 12 maanden. Gestoffeerd.

Kenmerken