Beschrijving

Leuk 3-kamer appartement in West!

Let op: foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Appartement 
Binnenkomst op de tweede verdieping. Hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de  woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Tot slot beschikt het appartement over een balkon aan de achterzijde. 

Omgeving 
In deze levendige, up coming buurt zijn vele nieuwe restaurants, cafés te vinden. De woning ligt verder onder andere bij de Food Center Amsterdam, het Erasmuspark en het (voormalige) sportpark Jan van Galenstraat. In de straat zijn verschillende winkelvoorzieningen gevestigd, zo kunt u vlakbij huis uw dagelijkse boodschappen doen. Automobilisten kunnen de Jan van Galenstraat gemakkelijk bereiken, via afslag s105 op de ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het goed te bereiken, zo ben je binnen 15 minuten met tram 13 vanaf Centraal station op de Jan van Galenstraat. Met de fiets duurt het 10 minuten voordat het Centraal station bereikt is. 

Voorwaarden
Beschikbaar per 01 dec. Huursom € 1.600,- excl. nutsvoorzieningen. Borgsom 2x huursom. Gestoffeerd (geen gordijnen/verlichting).

Kenmerken